Fizičko obezbjeđenje i intervencija

Fizičko obezbjeđenje i intervencija

Fizičko obezbjeđenje u našoj kompaniji obavljaju posebno obučeni, od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike srpske sertifikovani radnici, koji neizostavno posjeduju i zavidnu psiho – fizičku spremnost i profesionalan odnos prema poslu. Svoj posao obavljaju u skladu sa Zakonom, Protokolom i Kodeksom ponašanja, te stalnim stručnim usavršavanjem u skladu sa najnovijim trendovima u praksi.

Ono na šta smo posebno ponosni u našoj kompaniji je da samo odabranim i izuzetno iskusnim ljudima povjeravamo posao fizičkog obezbjeđenja koji se sastoji od:

  • Fizičkog obezbjeđenja lica,
  • Objekata i imovine,
  • Javnih skupova,
  • Transporta novca i drugih vrijednosti i
  • Zaštite ličnosti i VIP ličnosti – Bodyguard usluge.


     

 Transport Vaših vrijednosti obavljamo u specijalnim, za tu namjenu prilagođenim, blindiranim vozilima koja zadovoljavaju najnovije svjetske standarde i opremljeni su radio vezom, GPS uređajem, video nadzorom, protivpožarnim aparatom itd. Cijeli tok prevoza je pod monitoringom specijalnog, izdvojenog centra.


Za potrebe pratnje ličnosti i VIP ličnosti ( bodyguard ) posjedujemo luksuzna vozila i specijalno obučeno, iskusno osoblje čime garantujemo Vaše apsolutno zadovoljstvo.
Javni skupovi su prilike gdje posebno do izražaja dolazi stručnost i ozbiljnost jer, zbog velikog broja ljudi na jednom mjestu javni skupovi su visoko rizični po pitanju bezbjednosti. Naše osoblje na čelu sa vrhunskim profesionalcima u ovom poslu je doraslo, u punom smislu te riječi, i ovom vidu fizičkog obezbjeđenja. O tome dovoljno govori broj i raznovrsnost javnih skupova koji su nam do sada bili povjereni.


Osnova bezbjednosti je u preventivnom djelovanju, stoga ako posjedujete objekte, privatne kuće, stanove, poslovne objekte, objekte u izgradnji i sl. najbolje rješenje zaštite vaše imovine je fizičko obezbjeđenje.

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimalna zaštita se postiže simbiozom fizičkog obezbjeđenja, tehničkog obezbjeđenja i našeg monitoringa 24/7.

Sve što Vas interesuje iz ovog domena ili bilo kojeg drugog koji je naš posao možete da pitate putem telefona, e-maila, dolaskom u naše prostorije i direktnim konsaltingom sa našim stručnjacima ili nas možete kontaktirati na neki drugi način i naše ljubazno osoblje će doći do Vas.

 Uz nas ste SIGURNI, kontaktirajte i prepustite se našem stručnom timu.


 

 

sve ostalo je kompromis