Tehničko obezbjeđenje

Tehničko obezbjeđenje

Najnoviji trendovi sistema tehničke zaštite Vam omogućavaju širok spektar zaštite lica, objekata i imovine. Naša služba tehničke podrške u saradnji sa Vama obezbjeđuje najadekvatniju soluciju kako u projektnom, tako i u izvedenom obliku zaštite za Vas, Vaš objekat i imovinu. Posebnost Vaših potreba diktira zahtjev koji naš stručni, projektni tim u skladu sa najnovijim trendovima sistema tehničke zaštite ugrađuje u moguće ugrožene objekte.


Pružamo širok spektar tehničke zaštite od protivprovalnih, alarmnih sistema sa vatrodojavnom i protivpožarnom integracijom, preko sistema video nadzora koji Vam omogućavaju da sa bilo koje tačke na planeti pratite dešavanja u i oko vašeg objekta, pa sve do sistema kontrole pristupa i evidencije radnog osoblja koji podrazumjevaju biometrijske, kontaktne i bezkontaktne kartice, elektro brave i sl.

 

                              

 

Naša saradnja sa vrhunskim svjetskim proizvođačima uređaja iz oblasti tehničke zaštite Vam garantuje jednostavnu instalaciju, funkcionalnost i sigurnost – GARANTUJE VAM ZADOVOLJSTVO.

 

                                             

Sve što Vas interesuje iz ovog domena ili bilo kojeg drugog koji je naš posao možete da pitate putem telefona, e-maila, dolaskom u naše prostorije i direktnim konsaltingom sa našim stručnjacima ili nas možete kontaktirati na neki drugi način i naše ljubazno osoblje će doći do Vas.

 


 

Uz nas ste SIGURNI, kontaktirajte i prepustite se našem stručnom timu.  

 

 

 sve ostalo je kompromis