Monitoring

Monitoring

Uz fizičko – tehničku zaštitu Vaše imovine monitoring je još jedna, dodatna sigurnost. Naš stručni, obučeni tim u dežurnom operativnom centru ( DOC ) danonoćno prati sva dešavanja na Vašem objektu i po bilo kojoj promjeni promptno reaguje u skladu sa dešavanjem.

 

                     


Pratimo regularnost radnog vremena, obavještavamo Vas o ulascima u Vaš objekat van radnog vremena, gubitku struje, tj. napona u objektu i sl. Po dojavi alarma šaljemo mobilnu, interventnu patrolu na lice mjesta i po potrebi obavještavamo nadležne organe i institucije i Vas o dešavanju na objektu. Po želji Vam pružamo i izvještaj o svim promjenama u prethodnom periodu.

Monitoring 24/7 je važna karika u prevenciji provala jer sama oznaka na Vašem objektu će eventualnom provalniku dati do znanja da je Vaš objekat obezbjeđen i siguran.

Sve što Vas interesuje iz ovog domena ili bilo kojeg drugog koji je naš posao možete da pitate putem telefona, e-maila, dolaskom u naše prostorije i direktnim konsaltingom sa našim stručnjacima ili nas možete kontaktirati na neki drugi način i naše ljubazno osoblje će doći do Vas.

 

           

 

 Uz nas ste SIGURNI, kontaktirajte i prepustite se našem stručnom timu.

 

 

sve ostalo je kompromis